Botos Kölönte

"To entertain these fair well-spoken days, I am determined to prove a villain"

Italia, ti amo

2018. április 17. 12:00 - Hans Castorp

avagy kényelem és/vagy divat

kids_90_jeans.jpg

Kép: https://hu.pinterest.com/pin/710442909938005976/

Már tavaly is megrökönyödve néztem az új rövidnadrág-divatot: köldök fölött gombolódtak és iszonyú rövidek voltak. Szerintem mondjuk pont ezért hozták vissza a magasan záródó derekúakat (high waisted), a csípőfarmerek egyszerűen nem tudták volna megtartani azt a pár centit, ami a feneket takarta (?). Némelyik olyan rövidre volt tervezve, hogy a zsebrész látványosan kilógjon a combra. Mint mindennel, ezzel is a vékonyderekú, nagymellű lányok jártak jól (hiszen, mondanom sem kell, a high-waisted nacikhoz haspóló jár.) 

medium-wash-boogie-on-down-fold-over-denim-shorts.jpg

Kép: http://www.tobi.com/bottoms/denim/denim-shorts

És ez a high waisted most a hosszúnadrágoknál is hódít, borzalom. Emberek, nem a kilencvenes években vagyunk…! Némelyik nadrág olyan feszes, hogy gyárilag ki kell szaggatni, hogy lehessen benne lábat hajlítani... (Arról nem is beszélek, hogy a fiúk is ilyen skiny nadrágokat viselnek…nekem speciel nem tetszik, de akinek gyatyája, hordja…)Már olyat is láttam, hogy a szakadt farmer alá belülről gondosan csipkeharisnyát vesznek fel (a lányok :-), báár, ki tudja, a mai világban :-))….

--cute-ideas-white-lace.jpg

Kép: https://hu.pinterest.com/lisaalba2010/hose-or-tights-under-ripped-jeans/

Nincs ezzel semmi gond, times are changing, de ami a lényeg, hogy nem kényelmes viselet, szerintem.

Kizárt dolog, hogy egy olyan nadrágban töltsek el több órát, ami kényelmetlen. Tudom, a szépségért szenvedni kell (ki mondta ezt a marhaságot) DE MINEK? Hordom, amit szeretek, és kész.

Viszont tettem egy felfedezést, és nem tudom, hogy nem jutott ez senkinek az eszébe…egy olasz nadrágot vettem (turkálóban, természetesen), fel sem próbáltam, mert egyszerűen LÁTSZOTT, hogy minőségi, már a tapintása is. Finom zsályszínű, az eleje tisztességes, selymes szövet, a hátulja viszont… ugyanolyan színű, de…(dobpergés) elasztikus!!! Fantasztikus! Ez is csak az olaszoknak juthat eszébe: dehogy adják föl a kényelmet a szépségért :-)

olasz.jpg

Szerelmes olasz nadrágom: balról a szép szövet, jobbról a szép rugalmas anyag :-)

 

Olaszország, szeretlek! :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://botoskolonte.blog.hu/api/trackback/id/tr5513841134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása